- wekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
- digitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
- uw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
- maximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Klanten die hun verlichtingsinstallatie aan de nieuwste normen en mogelijkheden willen aanpassen, worden voor die relighting vaak geconfronteerd met hoge kosten. nieuwe armaturen, nieuwe bekabeling en eventueel zelfs structurele aanpassingen … het telt allemaal snel op. dat, terwijl er wellicht snel weer nieuwere - en betere - technieken beschikbaar zijn. om klanten te overtuigen om hun installatie binnen deze context toch te vernieuwen, bieden sommige verlichtingsfabrikanten vandaag de mogelijkheid om licht als een service aan te kopen. wat betekent dat precies en welke rol kunt u als installateur erin spelen?
De digitale revolutie heeft onze wereld de afgelopen decennia grondig dooreengeschud. dankzij de connectiviteit van het 'internet of things' raken ook woningen en gebouwen steeds meer gedigitaliseerd, waardoor nieuwe manieren om te wonen en te werken ontstaan. geconnecteerde verlichting speelt een voortrekkersrol binnen de evolutie van deze smart homes en smart buildings. op light+building spraken we met enkele specialisten over hun oplossingen voor geconnecteerde verlichting.
Wat is light as a service?
De doeltreffendheid van een ‘smart building’ steunt in grote mate op de interacties tussen de systemen voor verwarming, verlichting, zaalreservatie … precies hierdoor ontstaat potentieel om interessante meerwaarde te creëren.
Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.